Guide Your Life
 

Mag ik mij even voorstellen?

 

Stralend en sterk in het leven staan!

Dat was mijn doel. En dat is het nog steeds.

Cursisten zeggen vaak tegen me “jij staat zo sterk en rustig in het leven”. Dat raakt me want ik voelde het niet altijd zo.

In 2008 kwamen verschillende onverwachte gebeurtenissen op mijn pad die mij volledig uit evenwicht haalden, ik sliep niet meer en ik crashte. Ik voelde intuïtief dat het tijd was om naar mezelf te luisteren. Geen tijd maken voor mezelf, leven naar de waarheid van de anderen, mijn eigen gevoelens en mijn eigen mening wegmoffelen. Zo stond ik in de wereld.

Binnenin was ik eigenlijk een bang en kwetsbaar vogeltje.
Ik was beheerst en beleefd maar ik leefde vooral in functie van wat er van mij verwacht werd.

Plots was een depressie niet meer zo veraf. Ik voelde mij gejaagd, bang en liep wat doelloos rond.

Heel bewust koos ik ervoor om op zoek te gaan naar natuurlijke therapieën om mij te ondersteunen in deze chaos. Het was een lange weg.

Ik voelde wel intuïtief aan dat er een oplossing was…en ik stelde vast dat ik mijn eigen leven in handen kon nemen, ik leerde blij zijn met mezelf. Ik leerde fier te zijn op mezelf. Ik leerde mijn angsten te zien en te aanvaarden. Ik leerde mijn doelen te stellen en te bereiken door zelfvertrouwen en door te vertrouwen in het leven.

De levensfilosofie van Louise Hay heeft mij hierbij geholpen. Ze heeft me geleerd om mezelf te aanvaarden, zij veranderde mijn manier van “denken” en mijn hele kijk op het leven. Louise Hay was een levenscoach en auteur.

Ik besefte toen dat één van mijn doelen is om de eenvoudige tools die ik geleerd heb, door te geven aan de mensen die het nodig hebben. Ik voel het als mijn missie mensen te laten glimlachen, ze te leren genieten van het leven. Positief en sterk door het leven te gaan. Hen te leren hun eigen keuzes te maken, ook als die verschillend zijn van wat de wereld van hen verwacht.

Met veel liefde en energie geef ik nu Workshops, Persoonlijke coaching en werk ik met Bachbloesem- remedies. Mijn beroep is mijn passie geworden, voor mensen en voor liefde. Hoe fijn is het om een boodschap van liefde te kunnen verspreiden, liefde voor jezelf en voor je medemens.

Ik leer je dat gevoeligheid een kracht kan zijn. Ik leer je volmonds JA te zeggen tegen het leven. En ik geniet er elke dag van.

Herken je jezelf in mijn verhaal? Wil je graag je eigen leven in handen nemen? Ik weet dat het kan.

En als ik het kan, kan jij het ook! Boek NU je gratis ontdekkingsmomentje!

 

Véronique
Guide Your Life

 

Genieten

Al 29 jaar geniet ik volop van het leven met mijn man. Hij is een grote levensgenieter en heeft mij en mijn dochter al heel wat geleerd op vlak van positief denken.

Mijn dochter vergezelt me vaak op mijn lezingen, het is zalig voor mij om te zien hoe zij ook interesse heeft in de mensen en hun emoties.
Verre reizen geven mij nieuwe energie en nieuwe ideeën. Uitheemse kookkunsten en andere levensstijlen brengen weer magie in mijn leven.
Toch kan ik ook thuis genieten van de mooie natuur en de rust. Zicht op de velden, een theetje in de hand, de poes aan de voeten en een goed boek. Dat is voor mij genieten.

 

Opleidingen

Energetische therapieën – Kracht en Balans – Xanthé

Basis Handreflexologie - Xanthé

Reiki – Energetische therapieën Liesbeth Delmarcel

Coaching Basistechniek Sarafijn (energetische voetmassage) – Sarafijn Coaching

Bachbloesemtherapie – Centrum de Levensboom

Startcursus Mindfulness - Kluwer

3-daagse workshops Heal your Life in persoonlijke groei – Innerwellness

Jaartraining Heal Your Life – Innerwellness

Teachertraining Heal Your Life – Innerwellness

One-to-one coachtraining - Innerwellness

Gratis online-cursus

10.jpg

"Ik kies mijn gedachten, ik kies mijn leven!"
Ik leer je om je leven aan te pakken en het beste uit jezelf te halen!

Klik hier voor meer informatie of schrijf je hier meteen in.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de events?

Of ben je benieuwd naar mijn tips over een gezond en gelukkig leven?

Schrijf dan hier in om je aan te melden op de nieuwsbrief!