Guide Your Life
 

Getuigenissen

Dankzij jouw workshops heb ik een andere kijk op mezelf en kan ik met bepaalde emoties beter omgaan. Ik kom nu op voor mezelf, omdat ik niet minder ben dan een ander, zoals ik vroeger wel een
zelfbeeld had. Ik kan nu beter omgaan met het loslaten.

Je straalt rust en energie uit, je weet waar je mee bezig bent.  Je geeft je positieve energie door, je bent een warme en lieve vrouw.

Veel liefs,
Kristien

 

Het was een heel leerrijke ervaring.
Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten en moet veel nog wat laten bezinken.

Er was een aangename, rustige, sfeer. Ik heb mij de hele tijd goed op mijn gemak gevoeld. Het was fijn dat we iets konden delen wanneer we wouden maar dit geen verplichting was.
Er was ook veel afwisseling. Soms konden we gewoon luisteren, en dan kwam er een meditaie of een andere oefening.
Tijdens de oefeningen liet Véronique ons voldoende vrijheid en was ze toch in de buurt om te helpen of om iets te verduidelijken.

De workshop was vrij intensief, het was veel informatie en ook soms 'vermoeiend' om geconfronteerd te worden met jezelf. Véronique kan heel goed je aandacht vasthouden. Je luistert meteen heel geboeid doordat ze vlot en vol energie praat en uitlegt.

Katherine

 

Sinds ik bij jou de dagworkshop heb gevolgd is er heel wat veranderd in mijn dagelijks leven. Ik laat negatieve gedachten met de daaraan gekoppeld negatieve gevoelens,  geen bovenhand meer krijgen in mijn leven . Ik ben veel alerter voor mijn eigen gedachten (patronen ) en herhaal elke dag positieve affirmaties naar mezelf toe. Daardoor is mijn leven veel ‘lichter’ geworden.

In de dagworkshop leer je welke, vaak onbewuste, overtuigingen je in jezelf meedraagt . En die kun je veranderen .Vroeger had ik dikwijls last van depressieve buien maar die krijgen nu geen kans meer.

Veronique straalt door haar manier van ‘zijn’ zelf veel licht uit. Ik heb haar ervaren als puur, eerlijk en te vertrouwen want ze straalt zelf uit wat ze vertelt . Het komt recht uit het hart.

Hilde

 

Ik kwam bij Véronique terecht omdat ik volop in een zware relatiecrisis zat.

Ik wist niet hoe hiermee om te gaan, hoe dit proberen om te buigen in iets dat ons sterker zou maken en niet vernietigen. Ik vroeg me af welk aandeel ik in dit verhaal had en hoe ik hier als persoon kon groeien om van mijn leven echt iets te maken.

We hebben lange gesprekken gehad, want Véronique neemt echt haar tijd (bij haar voel je je geen stukje van de agenda). Vaak gelachen ook, ondanks de ernst van de inhoud. (en voor mij werkt humor bijzonder helend). Wanneer ik tussen de sessies door vragen had kon ik haar ook gemakkelijk bereiken en kreeg ik snel antwoord.

De belangrijkste les was om te leven vanuit liefde voor jezelf. Dat klinkt eenvoudig maar dat is het niet en dat doen we zeker niet altijd.

Maar het is wel iets dat ons sterker, onafhankelijker, gelukkiger maakt.

Ik geef toe, je weet het, je leert het, maar het blijft een werk van alle dag...

Ik kan iedereen die even het gevoel heeft het allemaal niet meer "onder controle" te hebben of even het spoor bijster te zijn aanraden om een coaching aan te gaan met Véronique. Zij luistert echt naar je, ze is echt betrokken bij je verhaal. Ze neemt de nodige tijd en is ook "buiten de uren" zeer bereikbaar en beschikbaar wanneer je haar nodig hebt. Ze begeleidt je op zo'n manier dat je zelf tot inzicht komt, zelf de andere perspectieven ziet en dus de nodige stappen kunt zetten om te evolueren."

Carina