Guide Your Life
 

Happy Moment

De stap naar coaching en persoonlijke begeleiding lijkt je eng? Je durft de stap niet te zetten?

Tijdens de maand juli nodig ik je uit op een gratis gesprek van 30 min zodat je zelf kan zien hoe persoonlijke coaching je kan helpen.

Contacteer me voor een afspraak!

veronique@guideyourlife.be

 

 

Lijkt jouw leven soms chaotisch?

Alles is grijs en heeft geen kleur meer?

Je wil je leven aanpakken maar je weet niet waar te beginnen?

Je bent bang om een nieuwe keuze te maken, wat gaan de mensen hiervan denken?

Je hebt geen zelfvertrouwen en je hebt geen vertrouwen in het leven meer?

Een zwaar lusteloos gevoel. Een patroon waarin je onbewust vastzit. Een situatie die je eigenlijk helemaal niet wilt en waar je niet voor gekozen hebt. En al helemaal geen idee hebt hoe je het moet doorbreken. Je hebt het gevoel dat je er niet meer uitkomt.

Dan wil ik jou graag helpen! 

 

Stralend en sterk in het leven

Ik wil je leren om het beste uit jezelf te halen, zodat jij straks weer stralend en sterk in het leven staat. Zou dat niet zalig zijn?
Dat je weer blij bent met jezelf. Jezelf durft te zijn. Jezelf helemaal kan aanvaarden zoals je bent, fier zijn op jezelf.
Een duidelijk doel voor ogen hebt en vol vertrouwen in het leven staat!

Maar ik begrijp heel goed dat het moeilijk is om je angsten los te laten en er gewoon voor te gaan. Dat het moeilijk is om plots doelen te stellen en te gaan leven hoe je zelf kiest. 

 

Veilige haven

Ik wil het je graag leren, want ik ben ervan overtuigd dat jij een straffe madam bent die haar leven kan aanpakken! Je hebt alleen de juiste tools en een veilige haven nodig.
En die veilige haven wil ik voor je zijn. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, waar je alles aan mij kwijt kunt. De buitenwereld, en al je to do’s, je “must & must not” niet aanwezig zijn. Een plek waar je even helemaal tot rust kan komen, terugkeren naar jezelf, naar de bron, naar je intuïtie. Een plek waar je kan luisteren naar jezelf.

Zo ontdek je wat je werkelijk nodig hebt.

 

Hoe verloopt een coachingsessie?

Eigenlijk voelt het als een intens gesprek met een goede vriendin.

Ik ben een rustig, liefdevol en gevoelig iemand, je krijgt voldoende tijd en ruimte maar ik bezit ook heel wat discipline en eens gestart ga ik vol goede moed aan de slag. Je krijgt van mij oefeningen en tips die je kunt gebruiken in je dagelijks leven, deze zijn belangrijk voor je persoonlijke ontwikkeling.

Met deze tools en mijn manier van werken zal je je kleine succesjes beter ervaren, je ziet je vooruit gaan, soms met kleine en soms met grote stappen, hetgeen je dan weer extra energie oplevert.

Geen stress, ik laat je niet aan je lot over met massa’s werk hoor, elke sessie nemen we een klein stapje en tussen de sessies ben ik bereikbaar voor uitleg en begeleiding.
Ook als je in een dipje zit kan je bij mij terecht.

 

Energetische therapie├źn

De coachinggesprekken kunnen afgewisseld worden met energetische therapieën, zoals Bachbloesems, Reiki of de Sarafijntechniek op de voeten.

Bachbloesems ondersteunen je zodat je emoties niet meer storend werken in je dagelijks leven, ze gaan de negatieve gevoelens ompolen naar een positieve kracht.

De andere therapieën laten je helemaal relaxen en brengen blokkades en oude overtuigingen aan het licht. Je krijgt zo de kans om te zien welke emoties vastzitten in je lichaam. Als je ze ziet kan je ze beter begrijpen en verwerken.

Bij Reiki geef ik je levensenergie door via mijn handen. Ik zet mijn handen op verschillende plaatsen van het lichaam. Dit is een zeer eenvoudig maar compleet genezingssysteem, de energie gaat daar waar nodig is.

Bij Sarafijn Basistechniek ga ik met zachte, trage bewegingen je voeten masseren. Een diepe rust komt over je heen en je krijgt een betere doorstroming van de energie in je lichaam. Inzichten en oude overtuigingen kunnen hierdoor loskomen.

 

Traject

Een coachingtraject duurt 6 à 10 sessies.

Laat je niet afschrikken door het lange traject, je kiest zelf je route en je kiest hoe snel of hoe traag je vooruitgaat.

Ik heb zelf een lange zoektocht achter de rug en ik heb mijn weg gevonden; ik weet dus dat je niet vooraf kan zeggen wanneer je alles weer op een rijtje hebt. Het is dus wat voelen en zoeken. Zelf vond ik dit zo boeiend en verhelderd dat de tijd vliegt.

 

Investering in jezelf

Per coachingsessie nemen we 1 u 30  tot 2 uur de tijd en de kosten bedragen €75 per sessie.

 

Je bent het waard

Ik overrompel je misschien met zoveel informatie maar ik wil je ook zien stralen, want je bent het waard! Ik wil jou weer stralend en sterk in het leven zien staan!

Wat zou je ervan vinden om samen een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek?

Het lijkt me leuk en ik wil graag een contactje.

 

Getuigenissen

Ik kwam bij Véronique terecht omdat ik volop in een zware relatiecrisis zat.
Ik vroeg me af welk aandeel ik in dit verhaal had en hoe ik hier als persoon kon groeien om van mijn leven echt iets te maken.

We hebben lange gesprekken gehad, want Véronique neemt echt haar tijd (bij haar voel je je geen stukje van de agenda). Vaak gelachen ook, ondanks de ernst van de inhoud. (en voor mij werkt humor bijzonder helend). Wanneer ik tussen de sessies door vragen had kon ik haar ook gemakkelijk bereiken en kreeg ik snel antwoord.

De belangrijkste les was om te leven vanuit liefde voor jezelf. Dat klinkt eenvoudig maar dat is het niet en dat doen we zeker niet altijd.
Maar het is wel iets dat ons sterker, onafhankelijker, gelukkiger maakt.

Ik kan iedereen die even het gevoel heeft het allemaal niet meer "onder controle" te hebben of even het spoor bijster te zijn aanraden om een coaching aan te gaan met Véronique. Zij luistert echt naar je, ze is echt betrokken bij je verhaal. Ze neemt de nodige tijd en is ook "buiten de uren" zeer bereikbaar en beschikbaar wanneer je haar nodig hebt. Ze begeleidt je op zo'n manier dat je zelf tot inzicht komt, zelf de andere perspectieven ziet en dus de nodige stappen kunt zetten om te evolueren."

 CV

Gratis online-cursus

10.jpg

"Ik kies mijn gedachten, ik kies mijn leven!"
Ik leer je om je leven aan te pakken en het beste uit jezelf te halen!

Klik hier voor meer informatie of schrijf je hier meteen in.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van de events?

Of ben je benieuwd naar mijn tips over een gezond en gelukkig leven?

Schrijf dan hier in om je aan te melden op de nieuwsbrief!