Guide Your Life
 

Gratis online-cursus

"Ik kies mijn gedachten, ik kies mijn leven"

Je hebt geen zelfvertrouwen?
Je hebt geen vertrouwen in het leven meer?
Je leven is niet wat je verwacht maar je weet niet wat je kan en wil veranderen?
Je durft jezelf niet te zijn, wat gaan de anderen hier wel van denken?

En nu heb je beslist, je wil er iets aan doen!

Daar wil ik je graag bij helpen. En omdat ik begrijp dat de stap naar een coach niet zo makkelijk gezet is, bied ik je deze gratis kennismakingscursus aan; Ik kies mijn gedachten, ik kies mijn leven!

Een volwaardige cursus waar je direct mee aan de slag kan. En je maakt meteen kennis met mijn manier van coachen en hoe ik de dingen aanpak.

Wat kan je verwachten?

De cursus duurt 7 dagen waarbij je dagelijks van mij een korte email met praktische tips en oefeningen ontvangt.  Je hoeft er niet de deur voor uit en je kunt de cursus op je eigen tempo volgen.

Wat leer je?

In de cursus ‘Ik kies mijn gedachten, ik kies mijn leven’ leer ik je hoe belangrijk je gedachten zijn en hoe je grip op ze kan krijgen.

Ik leer je hoe je orde schept in de chaos in je hoofd. Hoe je kan omgaan met storende gevoelens en emoties. Hoe je jezelf kunt aanvaarden en hoe je verandering brengt in je leven!

Je krijgt tips hoe je de dingen kan bekijken, aanpakken en veranderen.
En je krijgt oefeningen die je kan gebruiken in je dagelijks leven. Door deze oefeningen krijg je inzichten die je helderheid en duidelijkheid brengen. 

Klaar voor de eerste stap?
In de cursus ‘Ik kies mijn gedachten, ik kies mijn leven’ zet jij de eerste, en daarmee de belangrijkste stap, om verandering te brengen in jouw leven.

Je kunt je hier inschrijven door je emailadres en voornaam in te vullen. Het eerste deel van de cursus verschijnt dan spoedig in je mailbox.

Voel je welkom!

Hartelijke groetjes
Véronique